Igen! Miután letöltöttél egy képet, bármikor újra letöltheted, és ez nem számít bele a havi letöltési limitbe.
Hogyan töltheted le újra
Amikor felkeresel egy olyan képet, amelyet korábban már letöltöttél:
A Letöltés gomb a szokásos letöltés ikon helyett a frissítés/úratöltés (refresh/reload) ikont fogja mutatni
A gomb szövege (előfizetők esetén) ez lesz: „Letöltés újra”
Kattints a gombra a kép újbóli letöltéséhez
Ez a letöltés nem számít bele a havi limitbe
Miért töltenéd le újra?
Sok oka lehet annak, hogy újra szeretnéd letölteni:
Elvesztetted az eredeti fájlt
Egy másik felbontásra van szükséged
Egy új eszközön dolgozol
A fájl megsérült
Egy másik projekthez kell letöltened
Hogyan követi a rendszer a letöltéseket
A Cathopic nyilvántartást vezet minden általad letöltött képről. Ennek köszönhetően:
Lehetővé tesszük, hogy büntetés nélkül újra letöltsd
Megmutatjuk a letöltési előzményeidet
Nyomon követjük, hogy mely képek használatára van licenced
Letöltési előzmények
Az összes letöltött képedet itt láthatod: Beállítások → Előzmények. Innen:
Megtekintheted az összes képet, amelyet valaha letöltöttél
Újra letölthetsz bármelyiket
Láthatod, mikor töltötted le eredetileg az egyes képeket
Hozzáférhetsz a korábbi hónapokból vagy évekből származó képekhez is
Korlátok
Csak azokat a képeket töltheted le újra, amelyeket személyesen letöltöttél, miközben be voltál jelentkezve
A fiók létrehozása előtt végzett ingyenes letöltések nem tölthetők le újra ingyenesen
A licenc minden általad letöltött képre érvényes marad akkor is, ha az előfizetésed véget ér