Mi történik, miután előfizetek?

Utolsó frissítés: 3 hónappal ezelőtt

Az előfizetés befejezése után ez történik:

Közvetlenül

  1. Azonnali hozzáférés aktiválva - Azonnal elkezdheti a prémium tartalmak letöltését

  2. Letöltések elérhetők - A havi letöltési limitje azonnal érvénybe lép

  3. Visszaigazoló e-mail elküldve - Megkapja a nyugtát és az előfizetés részleteit

  4. Hozzáférés a prémium tartalmakhoz - Az összes PRO erőforrás letölthetővé válik

Az első hónap

  • Legfeljebb a csomagjának megfelelő limitig tölthet le (30, 60, 100, 175 vagy 350+ erőforrás a csomagjától függően)

  • Bármely fel nem használt letöltés automatikusan átvált a következő hónapra

  • Elsőbbségi ügyféltámogatás, ha segítségre van szüksége

Folyamatosan

  • Automatikus megújítás - Az előfizetése minden hónapban ugyanazon a napon (havi) vagy évente ugyanazon a napon (éves) megújul

  • Letöltési keret frissítése - Minden számlázási ciklusban ismét megkapja a teljes letöltési keretét

  • Felhalmozott letöltések - A korábban fel nem használt letöltések továbbra is elérhetők

  • E-mail emlékeztetők - Minden megújítás előtt értesítjük

  • Számla kiállítása - Minden fizetés után automatikusan elküldjük

Az előfizetés kezelése

  • Tekintse meg a felhasználást és a még hátralévő letöltéseket a Beállítások → Előfizetés menüpontban

  • Bármikor frissítheti a fizetési módot

  • Szükség szerint módosíthatja a csomagot, frissíthet vagy visszaválthat

  • Adja meg a számlázási információkat a számlákhoz

  • Bármikor lemondhat (a hozzáférés a számlázási időszak végéig megmarad)

Lemondás után

Ha lemond, a Cathopic használatát addig folytathatja, amíg a jelenlegi számlázási időszak véget nem ér. Azok az erőforrások, amelyeket már letöltött, továbbra is a tiéd maradnak, de lemondás után nem tölthet le új prémium erőforrásokat, és nem használhatja őket új projektekhez.

Hasznos volt ez a cikk?