Tak! Gdy pobierzesz obraz, możesz pobrać go ponownie w dowolnym momencie, bez wliczania tego do miesięcznego limitu pobrań.
Jak ponownie pobrać
Gdy odwiedzisz obraz, który pobrałeś wcześniej:
Przycisk pobierania pokaże ikonę odświeżenia/ponownego wczytania zamiast zwykłej ikony pobierania
Tekst przycisku będzie brzmiał „Pobierz ponownie” (dla subskrybentów)
Kliknij przycisk, aby pobrać obraz ponownie
To pobranie nie jest wliczane do Twojego miesięcznego limitu
Dlaczego ponownie pobierać?
Jest wiele powodów, dla których możesz chcieć ponownie pobrać obraz:
Zgubiłeś oryginalny plik
Potrzebujesz innej rozdzielczości
Pracujesz na nowym urządzeniu
Plik uległ uszkodzeniu
Musisz pobrać go do innego projektu
Jak system śledzi pobrania
Cathopic przechowuje zapis każdego obrazu, który pobrałeś. Dzięki temu możemy:
Umożliwić Ci ponowne pobranie bez konsekwencji
Pokazać Ci historię pobrań
Śledzić, które obrazy masz licencję na wykorzystanie
Historia pobrań
Możesz zobaczyć wszystkie pobrane przez siebie obrazy w Ustawienia → Historia. Stamtąd możesz:
Przeglądać wszystkie obrazy, które kiedykolwiek pobrałeś
Pobrać ponownie dowolny z nich
Zobaczyć, kiedy pierwotnie pobrałeś każdy obraz
Uzyskać dostęp do obrazów z poprzednich miesięcy lub lat
Ograniczenia
Możesz ponownie pobierać tylko te obrazy, które pobrałeś osobiście, będąc zalogowanym
Darmowe pobrania wykonane przed utworzeniem konta nie mogą być ponownie pobrane za darmo
Licencja pozostaje ważna dla wszystkich Twoich pobranych obrazów, nawet jeśli Twoja subskrypcja się zakończy