Bármikor lemondhatja előfizetését. Az előfizetés lemondását közvetlenül a fiókja beállításainál egyszerűen elvégezheti.
Az előfizetés lemondása
Lépjen be a Cathopic-fiókjába
Menjen ide: Beállítások → Előfizetés
Görgesse le az oldalt a legalsó részéig
Kattintson a Lemondás gombra
Erősítse meg a lemondást
Mi történik a lemondás után
Amikor lemondja az előfizetését:
Az előfizetése az aktuális számlázási időszak végéig aktív marad
Az előfizetés lejártáig továbbra is letölthet tartalmakat
Nem terheljük meg újra
Lejárat után fiókja ingyenes alapfiókká alakul
Bármikor újraaktiválhatja az előfizetését
Lemondási időzítés
Az előfizetése során bármikor lemondhat:
Havi csomagok: A hozzáférés az aktuális hónap végéig tart
Éves csomagok: A hozzáférés az éves időszak végéig tart
Korai lemondás esetén nem kínálunk időarányos visszatérítést, de a teljes hozzáférést addig megtartja, amíg a kifizetett időszaka véget nem ér.
Újraaktiválás
Megggondolta magát? Egyszerűen újraaktiválhatja az előfizetését, mielőtt az lejárna, ha visszamegy a Beállítások → Előfizetés oldalra, és rákattint az újraaktiválás gombra.