Igen! Bármikor vissza tudja aktiválni az előfizetését, még akkor is, ha már lemondta vagy lejárt.
Lemondott előfizetés visszaaktiválása (lejárat előtt)
Ha lemondta, de az előfizetése még nem járt le:
Menjen a Beállítások → Előfizetés menüpontra
Látni fog egy értesítést, hogy az előfizetése lemondásra van ütemezve
Kattintson a Előfizetés visszaaktiválása vagy a Lemondás visszavonása gombra
Az előfizetése automatikusan folytatódik a következő megújítási időpontban
Visszaaktiválás lejárat után
Ha az előfizetése már lejárt:
Keresse fel az árképzési oldalt
Válassza ki a preferált csomagot és a letöltési szintet
Válasszon havi vagy éves számlázást
Fejezze be a fizetési folyamatot
Hozzáférése azonnal helyreáll
Visszakapom a régi csomagomat?
Visszaaktiváláskor:
Lejárat előtt: Megőrzi az aktuális csomagját, árait és számlázási ciklusát
Lejárat után: A jelenlegi áron fog előfizetni. Ha volt promóciós árfolyama, az lehet, hogy már nem elérhető
Mi lesz a letöltéseimmel?
Visszaaktiváláskor:
A letöltési limit a kiválasztott csomag alapján nullázódik
A letöltési előzményei megmaradnak
Az előzőleg letöltött tartalmak továbbra is licencelve maradnak a használatához