De eigenaar van het abonnement kan actieve leden verwijderen of nog openstaande uitnodigingen annuleren vanuit het teamgedeelte.
Een lid of openstaande uitnodiging verwijderen
Log in met het account dat het abonnement bezit.
Ga naar Instellingen → Abonnement.
Zoek het Team gedeelte.
Klik in de ledenlijst op het verwijderpictogram naast de persoon of openstaande uitnodiging.
Bevestig het verwijderen.
Wat gebeurt er met een actief lid
Dan stopt die persoon onmiddellijk met het gebruik van het gedeelde abonnementsteam.
Toekomstige downloads gebruiken niet langer het team-downloadtegoed.
Het Cathopic-account van het lid wordt niet verwijderd.
De verwijderde plek in het team komt weer beschikbaar.
Wat gebeurt er met een openstaande uitnodiging
De uitnodiging wordt ingetrokken en kan niet langer worden geaccepteerd. Omdat openstaande uitnodigingen meetellen voor de limiet van het aantal plekken, maakt het intrekken van één uitnodiging die plek weer vrij.
Als het verwijderde lid een eigen abonnement had
Als Cathopic het eigen abonnement van het lid heeft gepauzeerd toen ze aan het team deelnamen, wordt het hervat wanneer ze worden verwijderd. Cathopic bewaart de betaalde tijd door de relevante verlengings- en betaaldatums te verschuiven met de tijd dat het abonnement was gepauzeerd.