Als je een teamlid bent, kun je het gedeelde abonnement verlaten vanuit je abonnementinstellingen. De optie om te verlaten wordt aan leden getoond, niet aan de eigenaar van het abonnement.
Team verlaten
Ga naar Instellingen → Abonnement.
Zoek de Team -sectie.
Klik op de knop om te verlaten die naast je ledenrij wordt weergegeven.
Bevestig dat je het team wilt verlaten.
Nadat je het team hebt verlaten
Je toekomstige downloads gebruiken niet langer het gedeelde teamabonnement.
Je telt niet langer mee voor de limiet van teamplaatsen.
De eigenaar van het abonnement beheert het teamabonnement en de facturatie nog steeds.
Je Cathopic-account blijft actief.
Als je eigen abonnement was gepauzeerd
Toen je lid werd van het team, kan Cathopic je eigen actieve abonnement hebben gepauzeerd zodat in plaats daarvan het gedeelde teamabonnement werd gebruikt. Wanneer je vertrekt, wordt dat gepauzeerde abonnement hervat en blijft de betaalde tijd behouden door de relevante verlengings- en betaaldatums te verlengen met de duur van de pauze.
Een ander team aansluiten
Als je een uitnodiging van een ander team accepteert terwijl je al bij een team hoort, toont Cathopic een bevestiging om te wisselen. Door de wissel te bevestigen, word je uit het huidige team verwijderd en bij het nieuwe team aangesloten.