Jeśli jesteś członkiem zespołu, możesz opuścić współdzieloną subskrypcję w ustawieniach subskrypcji. Opcja opuszczenia jest widoczna dla członków, a nie dla właściciela subskrypcji.
Opuść zespół
Przejdź do Ustawienia → Subskrypcja.
Zlokalizuj sekcję Zespół.
Kliknij przycisk opuszczenia wyświetlony obok wiersza z Twoim członkostwem.
Potwierdź, że chcesz opuścić zespół.
Po opuszczeniu
Twoje przyszłe pobrania nie będą już korzystać ze współdzielonej subskrypcji zespołu.
Nie będziesz już wliczany do limitu miejsc w zespole.
Właściciel subskrypcji nadal kontroluje subskrypcję zespołu i rozliczenia.
Twoje konto Cathopic pozostaje aktywne.
Jeśli Twoja własna subskrypcja była wstrzymana
Gdy dołączyłeś do zespołu, Cathopic mógł wstrzymać Twoją własną aktywną subskrypcję, aby zamiast niej używana była współdzielona subskrypcja zespołu. Po opuszczeniu zespół wstrzymana subskrypcja zostanie wznowiona, a opłacony czas zostanie zachowany poprzez przedłużenie odpowiednich dat odnowienia i płatności o czas wstrzymania.
Dołączenie do innego zespołu
Jeśli zaakceptujesz zaproszenie od innego zespołu, będąc już członkiem jednego, Cathopic pokaże potwierdzenie przełączenia. Potwierdzenie przełączenia usuwa Cię z obecnego zespołu i dołącza do nowego.