Tak! Możesz reaktywować swoją subskrypcję w dowolnym momencie, nawet po jej anulowaniu lub wygaśnięciu.
Reaktywacja anulowanej subskrypcji (przed upływem terminu)
Jeśli anulowałeś, ale Twoja subskrypcja jeszcze nie wygasła:
Przejdź do Ustawienia → Subskrypcja
Zobaczysz powiadomienie, że Twoja subskrypcja ma zostać anulowana
Kliknij przycisk Reaktywuj subskrypcję lub Anuluj rezygnację
Twoja subskrypcja będzie kontynuowana automatycznie w następnym terminie odnowienia
Reaktywacja po wygaśnięciu
Jeśli Twoja subskrypcja już wygasła:
Odwiedź naszą stronę z cenami
Wybierz preferowany plan i poziom rozliczeń
Wybierz rozliczanie miesięczne lub roczne
Zakończ proces płatności
Dostęp zostanie przywrócony natychmiast
Czy wrócę do mojego starego planu?
Podczas reaktywacji:
Przed upływem terminu: Zachowujesz bieżący plan, ceny i cykl rozliczeń
Po wygaśnięciu: Zapiszesz się w aktualnych cenach. Jeśli miałeś/-aś promocyjną stawkę, może już nie być dostępna
A co z moimi pobraniami?
Gdy reaktywujesz:
Limit pobrań resetuje się na podstawie wybranego planu
Historia pobrań zostaje zachowana
Wcześniej pobrane treści pozostają licencjonowane do Twojego użytku